Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Mersin'de uyuşturucuyla mücadele

MERSİN (AA) - Mersin'de 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 109 kilo 279 gram esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 22 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan...

Mersin'de uyuşturucuyla mücadele

MERSİN (AA) - Mersin'de 4 ayrı uyuşturucu operasyonunda 109 kilo 279 gram esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 22 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotim ekiplerince yapılan 5 aylık çalışmada önceden tespit edilen noktalarda yapılan aramalarda, 105 kilo 239 gram esrar maddesi, bir adet tabanca ve 3 adet MKE yapımı fişek ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili adresleri tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına ilişkin başlatılan çalışma kapsamında 20 şüpheliden 16'sı yakalanırken, Hakkari'de tespit edilen bir adresteki aramada da 568 adet kaleşnikof fişeği, 68 adet 9 mm çapında fişek, 64 adet 7,65 mm çapında fişek, 7 adet şarjör ve bir adet kurusıkı tabanca bulundu.

Sokak satıcılarına yönelik 3 ayrı operasyonda ise 4 kilo 40 gram esrar, 2,40 gram eroin, 0,52 gram kokain ile sentetik türevli uyuşturucu maddelerden olan 59 adet uyarıcı hap ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltınan 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber