Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Mersin'deki "çadır otogar" kaldırıldı

Yeni açılan otogara taşınmak istemeyen bir grup esnafın hizmetlerini sürdürmek amacıyla kurduğu çadır kaldırıldı

Mersin'deki 'çadır otogar' kaldırıldı

MERSİN (AA) - Mersin Şehirlerarası Terminal İşletmesi'nin (MEŞTİ) açılışının ardından iş yeri kiralarının yüksek olduğunu iddia eden bir grup esnafın taşımacılık hizmeti vermek için kurduğu çadırlar kaldırıldı.

Bir hafta önce törenle açılan MEŞTİ'ye, fiyatların yüksek olduğu iddiasıyla taşınmayan işletmeciler, yıkılan eski otogarın karşısına kurdukları çadırlarda hizmet vermeye başladı. 

Sabah saatlerinde çadıra gelen emniyet ekipleri, çadırların kaldırılması yönünde karar olduğunu esnafa bildirdi. Bunun üzerine esnaf "Çadırımızı kendimiz kaldırırız" diyerek zabıta çağrılmasını istemedi. 

Mersin Şehirlerarası Uluslararası Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği Genel Sekreteri Veli Tol, burada yaptığı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a seslenerek, "Cumanız hayırlı ve uğurlu olsun. Bu mübarek günün sabahında, bu halkı yoksulluğa sürükleyen zihniyetinden dolayı seni Allah'a havale ediyoruz" dedi. 

Kurulan çadırlarda bilet satışı yapmadıklarını, sadece halka hizmet ettiklerini ifade eden Tol, esnaf olarak, hiç kimsenin ne belediyeyi ne de devleti zarara sokan bir davranış içerisinde olmadığını kaydetti. 

Grup, açıklamanın ardından çadırları söktü.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber