Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Meryem Ana’nın Göğe Yükseliş Bayramı’nda barış mesajları

Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi'ne geçtiğimiz yıl giren İzmir'in Selçuk ilçesi, bu yıl da Meryem Ana'nın Göğe Yükseliş Bayramı'nın Türkiye'de...

Meryem Ana’nın Göğe Yükseliş Bayramı’nda barış mesajları

Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi'ne geçtiğimiz yıl giren İzmir'in Selçuk ilçesi, bu yıl da Meryem Ana'nın Göğe Yükseliş Bayramı'nın Türkiye'de kutlandığı yerlerden biri oldu.

Her yıl 15 Ağustos'ta kutlanan Meryem Ana'nın Göğe Yükseliş Bayramı, İzmir'in Selçuk ilçesinde Bülbül Dağı'ndaki Meryem Ana Evi ve Şirince'deki Dimitrous Kilisesinde kutlandı. Türkiye'nin çeşitli illerinden ve çeşitli ülkelerden gelen yüzlerce Katolik, Meryem Ana Evi'ndeki ayine katılırken, çok sayıda Ortodoks da Şirince Dimitrous Kilisesindeki ayine katıldı. Her iki ayinde de dostluk ve barış mesajları verildi.

Ayine İtalya İzmir Başkonsolosu Luigi İanuzzi ile Vatikan'dan gelen Papa'nın özel temsilcisi bir papaz da katıldı. Meryem Ana Evi ve Şirince Dimitros Kilesinde yapılan ayinlere katılanlara kutsanmış ekmek, incir, üzüm ve çeşitli meyveler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber