Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Merzifon Belediyesinden evde bakım hizmeti

AMASYA (AA) - Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, seçimlerden önceki en önemli vaatlerinden biri olan evde bakım hizmetleri alanında önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.Atak,...

Merzifon Belediyesinden evde bakım hizmeti

AMASYA (AA) - Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, seçimlerden önceki en önemli vaatlerinden biri olan evde bakım hizmetleri alanında önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Atak, bakım hizmetleri kapsamında hemşirelik hizmeti, fatura yatırma hizmeti, tıbbi cihaz değişim hizmeti, bayan kuaför hizmeti, bay kuaför hizmeti, ev temizliği hizmeti, sağlıklı beslenme ve diyet danışmanlığı hizmeti, psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon hizmeti sunduklarını belirtti.

"Sosyal yardımları yaparken  bazı önceliklerimiz var. Örneğin, gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek, yardım hizmetlerini kişilerin ayağına götürmek, yardım yaparken insan onuruna yakışır şekilde davranmak" diyen Atak, şöyle devam etti:

"Yaşlı, kimsesiz,  bakıma muhtaç ve engeli olan risk gruplarına öncelik vermek. Kaliteli, gelişime açık, bilimsel, etkin, verimli ve sürekliliği olan bir hizmet anlayışı ile hareket etmek. Verilen hizmetleri uluslararası standartlara, AB normlarına uygun hale getirmek. Üniversiteler, sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yapmak. Kendilerini mesleklerine adamış, üstün nitelikli, insana değer veren konusunda uzman sağlık ve sosyal hizmetler personeli yetiştirmek. Sorunların yerinde çözülmesi anlayışından hareketle toplumsal katılımı arttırıcı politika geliştirmek, çalışmaları destekleyerek bilinçli toplum yaratmak. Tüm hizmetlerimizi ihtiyaç sahiplerine tamamen ücretsiz sunmak .Bu saydıklarım önceliklerimizden bazıları."

Yaklaşık 4 ay gibi kısa bir sürede altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını ifade eden Atak, "Prosedür, talimat ve akış planlarımızı hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak oluşturduk. Evde bakım 120, sosyal ziyaret 310, psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon 12, sağlıklı beslenme ve diyet 15, bayan kuaför 98, bay kuaför 265, ev temizliği hizmeti 240 olmak üzere toplamda bin 60 civarında hizmet sunumu yaptık” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber