Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 10:43 Yorum: 0

Merzifon'da avcılık eğitimi

AMASYA (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya Şubesince Merzifon'da avcılık eğitimi veriliyor.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 25 Ağustos'ta başlayan ve 4 Eylül'de sona erecek...

Merzifon'da avcılık eğitimi

AMASYA (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya Şubesince Merzifon'da avcılık eğitimi veriliyor.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle 25 Ağustos'ta başlayan ve 4 Eylül'de sona erecek kursa, 27 avcı adayı katıldı. Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olan adaylar, avcılık belgesi almaya hak kazanacak.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya Şube Müdürlüğü yetkilileri, müdürlük olarak bu yıl  5 kurs açtıklarını, kurslara çok sayıda başvuru olduğunu bildirdi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen avcı eğitim kurslarının, av yaban hayatı kaynakları üzerine olumlu katkılar sağladığını ifade eden yetkililer, belgeli avcıların, doğayı korumak ve doğru avlanmak için azami gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber