Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Aralık 2014 - 09:23 Yorum: 0

Merzifon'da iki okula "Beyaz Bayrak"

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde yürütülen proje kapsamında Amasya'nın Merzifon ilçesinde temizlik ve hijyen kriterlerine uygun iki okula "Beyaz Bayrak" verildi

Merzifon'da iki okula 'Beyaz Bayrak'

AMASYA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde yürütülen proje kapsamında Amasya'nın Merzifon ilçesinde temizlik ve hijyen kriterlerine uygun iki okula "Beyaz Bayrak" verildi.

Merzifon ilçe Milliği Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nca okul sağlığının iyileştirilmesi amacıyla uygulanan projede, Merzifon Fen Lisesi ile Zübeyde Hanım Anaokulu'nun "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandığını belirtti.

Proje kapsamında verilen bayrakların iki yıl boyunca bu okullarda kalacağını ifade eden Yozgat, "İki yılın sonunda yapılan denetimlerde okullarımız aynı hijyen kriterlerine sahip olmaları halinde bu bayrakları taşımaya devam edecek" dedi.

ETİKETLER: OKULLARA BEYAZ BAYRAK
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber