Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

Merzifon'da sürücü adaylarına toplum destekli polisten eğitim

AMASYA (AA) - Merzifon Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Ekipleri, sürücü kurslarında şoför adaylarına ilk derslerinde Gürültüsüz Hayat Projesini anlattı.Merzifon...

Merzifon'da sürücü adaylarına toplum destekli polisten eğitim

AMASYA (AA) - Merzifon Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Ekipleri, sürücü kurslarında şoför adaylarına ilk derslerinde Gürültüsüz Hayat Projesini anlattı.

Merzifon Emniyeti Toplum Destekli Polislik Büro Amiri İsa Ertatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafiğe çıkmaya hazırlanan sürücü adaylarına  korna çalmakla trafiğin açılmayacağını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Ertatlı, "Trafikte huzur ve sükunun sağlanması için düğün konvoyları ile ilgili, silahla ateş etme, maytap atma, inşaatlardaki gürültüleri, araç kornaları gibi toplumun duyarlı bulunduğu konularla ilgili bilgilendirme yaptık. Bu zamana kadar sürücü kurslarında sürücü adaylarına bu tür uygulamayı ilk defa gerçekleştirdik. Sürücü adaylarının ilk derslerinde yola çıkmadan trafikle ilgili konularda uyarılar ve çevreye topluma karşı duyarlılığı sağlamak istedik. Temel olarak vatandaşı rahatsız eden gürültü kirliliği konusunda bilgiler paylaştık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber