Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Ağustos 2022 - 10:48 Yorum: 0

Mesai arkadaşlarından emektar polis memuruna doğum günü sürprizi

Türkiye'nin farklı bölgelerinde 30 yılı aşkındır bir süredir görev yapan trafik polisi Cemil Koyuncu'ya mesai arkadaşları 54. yaş gününde doğum günü...

Mesai arkadaşlarından emektar polis memuruna doğum günü sürprizi

Türkiye'nin farklı bölgelerinde 30 yılı aşkındır bir süredir görev yapan trafik polisi Cemil Koyuncu'ya mesai arkadaşları 54. yaş gününde doğum günü sürprizi düzenledi. Yapılan sürprizle çok mutlu olan emektar polis, duygusal anlar yaşadı.

30 seneyi aşkındır vatandaşların huzuru için çeşitli illerde görev yapan Cemil Koyuncu, dün 54 yaşına girdi. Emektar polis memuru doğum gününde arkadaşları tarafından unutulmadı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görev yapan ekipler, mesai arkadaşlarına üzerinde polis logosunun bulunduğu ve "İyi ki doğdun, her şey seninle güzel" yazılı pasta yaptırdı.

Çalışma yerinde arkadaşları tarafından yapılan sürprizle büyük sevinç yaşayan Cemil Koyuncu, duygusal anlar yaşadı. Kendisini unutmayan arkadaşlarına teşekkür eden emektar polis memurunun, yaşadığı sevinç ve şaşkınlık yüzüne yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber