Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2020 - 18:08 Yorum: 0

Mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi geçirerek işyerinde vefat eden Milas Belediyesi personellerinden Gürer Demirci, belediye yöneticileri ve mesai arkadaşlarının omuzlarında son...

Mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı

-Kalp krizi geçirerek işyerinde vefat eden Milas Belediyesi personellerinden Gürer Demirci, belediye yöneticileri ve mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Evlendirme Salonunda görevli personel Gürer Demirci, önceki gün mesai başında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Mesai saatinde biranda yere yığılan ve çevredekilerin ihbarıyla 112'nin ilk müdahalesinin ardından hastanede tedavi altına alınan Demirci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Eski Eğitim Sen Milas Temsilcisi Mustafa Ali Demirci'nin kardeşi olan ve Milas Belediyesi'nde çalışan Demirci için dün Milas Hacıilyas Caminde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazını müteakiben Hacıilyas Camii'nde kılınan cenaze namazına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye yöneticilerinin yanı sıra CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin ile çok sayıda belediye çalışanının katıldı. Cami bahçesine sığmayan kalabalık Demirci için cami dışında da saf tutarak namaza eşlik etti. Kılınan namazın ardından arkadaşlarının omuzlarında taşınan Gürer Demircinin cenazesi Milas Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı

Mesai arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber