Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Ekim 2020 - 10:53 Yorum: 0

Meşhur Kasap Sucuğu Vatan Et Pazarında!

Sofraların vazgeçilmezlerinden şifa ve lezzet deposu kasap sucuğu Vatan Et Pazarı tezgahlarında yerini aldı.

Meşhur Kasap Sucuğu Vatan Et Pazarında!

Sofraların vazgeçilmezlerinden şifa ve lezzet deposu kasap sucuğu Vatan Et Pazarı tezgahlarında yerini aldı.

Havaların soğuması ve okulların açılmasıyla birlikte talebin daha da yükseldiği kasap sucuğunu Malatyalılar eski usul yapılan Malatya damak tadına uygun sucukları tercih ediyorlar. 2 yaşında Düve ve Küçük baş hayvanın sık etinden yapılan özel baharatlarla soslanan kasap sucuğunun Malatya'daki profesörü Vatan Kasap 50 yıllık eski usul sucuk imalatıyla Malatya'da takdir alıyor.
Malatya'nın yanı sıra il dışından da büyük rağbet gören Vatan Kasap sucukları yaylalarda yetişmiş doğal ortamda bin bir otlarla eti lezzetlenmiş yayla malı hayvanların veteriner kontrolünde hijyen koşullarında kesilerek işlenmesinden meydana geliyor.

3-029.jpg

2-045.jpg

1-064.jpg

ÖZEL SUCUĞUN FAYDALARI

Özel olarak hazırlanıp yapılan sucuklar, hücrelerin yenilenmesini hızlandırarak yaşlanmayı geciktirir. Saç, kirpik, tırnakların sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Birçok hastalıkla vücudun gönüllü savaşçısı gibidir. Bağışık sisteminin güçlenerek tedavi gören kişilerin hızla iyileşmesine katkıda bulunur. Kış aylarında tüketilen sucuk, özelikle grip gibi mevsimsel rahatsızlıkların oluşmasını engeller. Kahvaltılarda sucuk tüketildiğinde bakteriler ve virüsler vücudumuzda yaşayamazlar.Etin içinde bulunan A,B, B6, B12, E, D, C vitaminlerinin bağışıklık sistemi üzerinde büyük etkisi vardır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber