Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:03 Yorum: 0

Meski’den Zihinsel Engelli Çocuklara Eğlenceli Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, zihinsel engelli öğrencilere,...

Meski’den Zihinsel Engelli Çocuklara Eğlenceli Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, zihinsel engelli öğrencilere, su tasarrufu konusunda eğlenceli bir eğitim verdi.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin Hüseyin Polat Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde, yaklaşık 250 öğrenciye "Çevre ve Su Tasarrufu" konulu eğitim verdi. Etkinlik kapsamında MESKİ tarafından suyun yaşam için içerdiği önem ve su tasarrufunun gerekliliği konusunda slayt eşliğinde eğitim verildi. Eğitimden sonra okul öğrencileri, eğitim merkezi salonunda MESKİ Genel Müdürlüğü'nün kendileri için hazırladığı sürpriz etkinliğe katıldılar. MESKİ yetkilileri, organizasyonda çocukları da bizzat oyunun içine dahil ederek, onları hem eğlendirip hem de "Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci" hakkındaki önemli bilgileri aktardılar. Öğrencilere, "Su Tasarrufu Çantası" ile MESKİ'yi tanıtıcı yayınlar da hediye edildi.

Meski’den Zihinsel Engelli Çocuklara Eğlenceli Eğitim

Meski’den Zihinsel Engelli Çocuklara Eğlenceli Eğitim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber