Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:02 Berlin Büyükelçisi Şen, Solingen’de ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretind...19:02 Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolan...19:01 Zeynep Sönmez Antalya’da çeyrek finalde19:00 Çorum Belediyesi, 1571 çocuğa bayramlık kıyafet dağıttı18:59 Burdur’da kontrolden çıkan ticari araç takla attı: 1 kişi yaralandı18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...
Sami Er
Eğitim 14 Kasım 2019 - 18:23 Yorum: 0

Mesleki ve teknik eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında, Valilik Makam Toplantı Salonunda Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Marmara...

Mesleki ve teknik eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın Başkanlığında, Valilik Makam Toplantı Salonunda Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Arasında "Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı.

2019 yılı itibariyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, her yıl ajansların bölgesel önceliklerine ilişkin faaliyetleri ile birlikte, bölgelerindeki paydaşlarla koordinasyon sağlayarak ülke sathında ölçülebilir etki oluşturacak şekilde aynı paydada faaliyet üretebilecekleri bir ortak tema belirleme ve buna yönelik usul esaslar oluşturma yönünde karar almıştı. Bu çerçevede Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2019 yılı kalkınma ajansları ortak teması "Mesleki ve Teknik Eğitim" olarak belirlenmişti. Bu tema belirlenirken Doğu Marmara Kalkınma Ajansının geçmiş dönem mesleki ve teknik eğitime ilişkin faaliyetleri ve ilgili Mali Destek Programı da referans olarak dikkate alınmıştı.

2019 yılı temasını en etkin ve maksimum fayda sağlayacak şekilde uygulayabilmek için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında mesleki eğitim temalı çalışmaları koordinasyon halinde yürütmek üzere, Mesleki ve Teknik Eğitimde İş Birliği Protokolü, Vali Dr. Zülkif Dağlı'nın himayelerinde imzalandı. Bu protokolün amacı, MEB 2023 Eğitim Vizyonu ve 2019 yılı Kalkınma Ajansları için belirlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama Çerçevesinde belirtilen mesleki eğitimin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve kalitesinin artırılması hedeflerine katkı yapmak üzere Düzce sınırları içerisindeki tüm mesleki ve teknik eğitim paydaşları arasında farkındalık oluşturmak.

Protokol kapsamında 2019/2020 eğitim ve öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Bu faaliyetlerle bölgede mesleki eğitimin tanıtılması ve cazibesinin artırılması hedeflendi. Öğrencilere, velilere ve tüm mesleki eğitim paydaşlarına mesleki eğitimin kendilerine sağlayacağı olanaklar ve fırsatlar tanıtılacak.

Mesleki ve teknik eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Mesleki ve teknik eğitimde iş birliği protokolü imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber