Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2016 - 15:58 Yorum: 0

Meslektaşlarından Savcıya Son Görev

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Ahmet Biçer için Bandırma Adalet...

Meslektaşlarından Savcıya Son Görev

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Ahmet Biçer için Bandırma Adalet Sarayı'nda cenaze töreni yapıldı.

Bandırma Adalet Sarayı'ndaki cenaze törenine Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, savcı, avukat arkadaşları, mesai arkadaşları ve akrabaları katıldı.

Mesai arkadaşları çiçekleri koyarken duygu seli oluştu. Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri duygusal bir konuşma yaparak, "Sevgili meslektaşlarım ve değerli mesai arkadaşlarım. Yaklaşık 25 yıllık meslek hayatım boyunca bu mikrofona defalarca konuştum. Ancak en zoru bu. Değerli arkadaşımla 1,5 yıldır birlikte çalışıyorum. Çalışkan ve örnek birisiydi. Her zaman güvenimizi kazanmış bir arkadaşımızdı. Ani ve zamansız ölümü hepimizi derinden yaraladı. Hissettiğim acıyı tarif etmemiz mümkün değil. Ailesi kadar üzülmemiz mümkün değil ama çok değerli bir mesai arkadaşımızı ve kardeşimizi kaybettik. Kendisine rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başta biricik kızı, eşi, tüm yakınları ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri'nin konuşmasının ardından Bandırma Hacı Ali Rıza El Bezzaz Tekke Camii imamı Adem Turan hoca cenaze duası yaptı ve helallik aldı.

Rahmetli Savcı Ahmet Biçer'in eşi Gül Biçer, çok şaşkın olduğunu belirterek, "Çok acı bir kayıp oldu bu. Çok zor bir kayıp bilmiyorum. Halı sahada top oynayan arkadaşlarına beraberdiniz hiç koştu mu? Hiç birşey yaptı mı? Niye böyle oldu? Hala gelecek gibi bekliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber