Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

MESOB Başkanı Keskin'den Yeni Malatyaspor'a maddi destek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Malatyaspor'a esnaf camiası adına söz verdiği 10 bin TL'lik parayı, kulübün banka hesabına...

MESOB Başkanı Keskin'den Yeni Malatyaspor'a maddi destek

MALATYA - Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Malatyaspor'a esnaf camiası adına söz verdiği 10 bin TL'lik parayı, kulübün banka hesabına yatırdı.

MESOB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Keskin, beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Şekerbank Malatya Şubesi'ne giderek, Yeni Malatyaspor'un hesabına para yatırdı.

Keskin, burada yaptığı konuşmada, paranın tamamen esnafın kendi cebinden çıktığını belirterek, "Esnafımızın Yeni Malatyaspor'a yardımıdır. İstanbul'daki Yeni Malatyaspor'a destek gecesinde esnaf ve sanatkar camiası olarak biz 10 bin TL söz vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Özellikle bu gecede çıkıp söz verenlerin, çıkıp bu sözlerini yerine getirmesi ve Yeni Malatyaspor'a destek vermesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber