Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Ocak 2021 - 02:08 Yorum: 0

Mesut Özil İstanbul’da

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Özil, saat...

Mesut Özil İstanbul’da

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil, İstanbul'a geldi.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Özil, saat 01.00 sularında Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. 32 yaşındaki futbolcu, eşi Amine Gülşe ve kızıyla beraber genel havacılık terminaline giriş yaparken, kendisini Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu karşıladı. Mesut Özil terminalden çıkışı esnasında basın mensuplarına Fenerbahçe atkısıyla poz verdi.

Özil, daha sonra ailesiyle birlikte kendilerini bekleyen araç ile havalimanından geniş güvenlik önlemleri altında ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber