Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Meteorolojiden Antalya için şiddetli yağmur ve sel uyarısı

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur uyarısında...

Meteorolojiden Antalya için şiddetli yağmur ve sel uyarısı

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yarın sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur uyarısında bulundu.

Muğla geneli ile Antalya'nın doğu ilçeleri olan Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş'ta çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması beklenen yağmurun yarın gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olması bekleniyor. Açıklamada yağışlarla birlikte rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu, hortum, ağaç devrilmesi, heyelana karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dikkat çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber