Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Şubat 2018 - 10:28 Yorum: 0

Meteoroloji’den Hakkari için kar uyarısı

Meteoroloji 14. Van Bölge Müdürlüğü tarafından Hakkari ve çevreleri aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar yağışlı...

Meteoroloji’den Hakkari için kar uyarısı

Meteoroloji 14. Van Bölge Müdürlüğü tarafından Hakkari ve çevreleri aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinde kar yağışlı geçeceği tahmin edildiği uyarısı yapıldı.

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, "23.02.2018 tarihinde yapılan değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Hakkari ve çevreleri aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi meydana geleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Bölgede en düşük sıcaklıklar; Van'da -1.3, Bitlis'te -1, Hakkâri'de 0.4 ve Muş'ta 0.8 derece olarak ölçülmüştür. En yüksek sıcaklıkların ise; Van'da 6, Bitlis'te 6, Hakkâri'de 5, ve Muş'ta 9 derece olması bekleniyor. Van Gölü: hava durumu: parçalı ve çok bulutlu, rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, dalga: 0,25 ila 0,50m, görüş: iyi" denildi."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber