Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezi, bölge genelinde yarın sabaha kadar devam edecek rüzgar nedeniyle dikkatli ve...

Meteoroloji’den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezi, bölge genelinde yarın sabaha kadar devam edecek rüzgar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezi tarafından yapılan açıklamada, rüzgarın saatte 30 ile 50 kilometre arasında esmesi beklendiği bildirildi. Bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceğinin tahmin edildiğini aktaran merkez, "Sıcaklıklarda 1-2 derecelik düşüşler beklenmektedir. Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli esmesi saatte 30-50 kilometreye kadar çıkması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber