Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Ekim 2018 - 09:43 Yorum: 0

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl için kar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da yağmur yağışının devam edeceğini,Tunceli ile Bingöl'ün yüksek kesimlerinde ise...

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl için kar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da yağmur yağışının devam edeceğini,Tunceli ile Bingöl'ün yüksek kesimlerinde ise kar yağışı beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada,"Bölgemizde havanın çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği,yağışların yer yer etkili olacağı tahmin edilmektedir. Tunceli ve Bingöl'ün yüksek kesimlerinde öğle saatlerinden sonra yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir.Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ile 4 derece altında olması bekleniyor"denildi.

Rüzgarın orta ve yer yer kuvvetli eseceğini de bildiren merkez, oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber