Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Eylül 2014 - 09:48 Yorum: 0

Meteorolojiden yağış uyarısı

ADANA (AA) - Adana, Hatay ve Osmaniye'nin bazı ilçelerinde sağanak ve kuvvetli gök gürültülü yağış beklendiği bildirildi.Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Adana’nın...

Meteorolojiden yağış uyarısı

ADANA (AA) - Adana, Hatay ve Osmaniye'nin bazı ilçelerinde sağanak ve kuvvetli gök gürültülü yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Adana’nın Karataş ve Yumurtalık, Hatay'ın kıyı ilçelerinde devam eden gök gürültülü sağanağın, süreceği, Adana'nın İmamoğlu, Ceyhan ve Kozan, Osmaniye'nin Kadirli ilçelerinde de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Açıklamada, oluşması muhtemel ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direk devrilmesi, ulaşımda aksama ve hortuma karşı tedbir alınması istendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber