Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Meteorolojik uyarı

Batı Akdeniz'de denizlerde fırtına, iç kesimlerde yer yer orta kuvvette buzlanma ve don bekleniyor

Meteorolojik uyarı

ANTALYA (AA) - Denizlerde Bodrum-Kaş ile Antalya Körfezi için fırtına, iç kesimler için yer yer orta kuvvette buzlanma ve don uyarısında bulunuldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'da hava az bulutlu, Burdur'da parçalı bulutlu, Isparta'da ise hafif kar yağışlı geçecek. 

Rüzgar, kuzey yönlerden kuvvetli, öğleden sonra güney yönlerden hafif olarak esecek. Denizlerde Bodrum-Kaş arasında gece yarısına kadar, Antalya Körfezi'nde öğle saatlerine kadar kuzeybatıdan fırtına, iç kesimlerde hafif, yer yer orta kuvvette buzlanma ve don bekleniyor. 

Denizlerde rüzgar Bodrum-Kaş arasında kuzeybatıdan gece yarısına kadar 5 ila 7, gece yarısından sonra 3 ila 5, Antalya Körfezi'nde kuzeybatıdan öğlen saatlerine kadar 6 ila 8, öğleden sonra güney yönlerden 2 ila 4 kuvvetinde esecek. 

Dalga yüksekliğinin açıklarda 4 metreye ulaşması tahmin ediliyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber