Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 17:08 Yorum: 0

Metin Albayrak: “Kupada hedefimiz şampiyonluk”

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Osmanlıspor ile eşleşen Beşiktaş'ın yöneticisi Metin Albayrak, "Her kulvarda olduğu gibi burada da hedefimiz kupayı...

Metin Albayrak: “Kupada hedefimiz şampiyonluk”

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Osmanlıspor ile eşleşen Beşiktaş'ın yöneticisi Metin Albayrak, "Her kulvarda olduğu gibi burada da hedefimiz kupayı almak" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kurada Osmanlıspor ile eşleşen Beşiktaş'ın yöneticisi Metin Albayrak açıklamalarda bulundu. Albayrak, "İnşallah Fair-play çerçevesi içinde çok güzel ve sakatlıksız bir Son 16 Turu olur. Bize Osmanlıspor çıktı ve bu hafta da ligde onlarla oynayacağız. 2 hafta sonra tekrardan onlarla oynayacağız. İnşallah her kulvarda olduğu gibi burada da hedefimiz kupayı almak. Rakibimize de hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

"Bayern çok kuvvetli"

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'ndaki eşleşme ile ilgili görüşlerini de belirten Metin Albayrak, "Bildiğiniz gibi Bayern Münih'i çektik. Şampiyonlar Ligi'nde de Son 16 Turu'ndayız. Bizi bu ara yoğun bir maç trafiği bekliyor. Fikstürümüz çok yoğun. O yüzden de öncelikle takımımıza Allah kolaylık diyorum, bizim için kolay. Biz sadece seyahat edeceğiz. Hocamıza ve futbolcularımıza Allah kolaylık versin. Kolay olmayacak. Bayern çok kuvvetli, tarihinde 5 kere bu kupayı kaldırmış. İlk maçın orada olması bizim için bir avantaj. Oradan avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" dedi.

"Transferle ile ilgili bir şey söylemek istemiyoruz"

Devre arasındaki transfer dönemi ile ilgili de konuşan Metin Albayrak, "Başkanımızın söylediği gibi çalışmalar devam ediyor. 4 Ocak olmadan resmiyet kazanmadığı için biz çok fazla bir şey söylemek istemiyoruz. Başkanımızın söylediği çerçevede devam ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber