Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Şubat 2017 - 11:53 Yorum: 0

Metin Diyadin Büyükşehir Gaziantepspor’da sınıfta kaldı

TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Gaziantepspor'da Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı'nın yerine getirilen Metin Diyadin 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik...

Metin Diyadin Büyükşehir Gaziantepspor’da sınıfta kaldı

TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Gaziantepspor'da Teknik Direktör Bülent Bölükbaşı'nın yerine getirilen Metin Diyadin 2 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 2 beraberlik sonucu topladığı 8 puanla başarısız bir performans gösterdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'da, Teknik Direktör Metin Diyadin 2-1 kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından istifa etti. Mavi-beyazlı ekipte 4-1'lik Altınordu mağlubiyeti sonrası görevinden ayrılan Bülent Bölükbaşının yerine gelen Metin Diyadin takımıyla çıktığı 11 resmi maçta sadece 8 puan toplayarak başarısız bir performans gösterdi.

Bülent Bölükbaşı idaresinde 9 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik 3 mağlubiyet alan Büyükşehir Gaziantepspor, bu maçlarda 14 gol kaydetti ve kalesinde 10 gol gördü.

Bülent Bölükbaşı 9 haftalık bölümde maç başına 1,5 puan ve 1,5 gol ortalaması yakalarken, Metin Diyadin bütün istatistiklerde geride kaldı. 49 yaşındaki teknik adam, 11. haftada devraldığı ekiple çıktığı 11 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet alırken, takım bu maçlarda 11 gol attı ve 19 gol yedi. Diyadin'in ekibi maç başına 1 gol ve 0.8 puan ortalaması yakaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber