Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2017 - 19:28 Yorum: 0

Metin Diyadin: "Pozisyon üretmedeki oran önceki maçlara göre daha azdı"

TFF 1. Lig'in 6. hastasında sahasında konuk ettikleri Elazığspor ile 0-0 berabere kalan A.Ç Giresunpor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, maç sonunda düzenlene...

Metin Diyadin: 'Pozisyon üretmedeki oran önceki maçlara göre daha azdı'

TFF 1. Lig'in 6. hastasında sahasında konuk ettikleri Elazığspor ile 0-0 berabere kalan A.Ç Giresunpor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, maç sonunda düzenlene basın toplantısında, "Pozisyon üretmedeki oran önceki maçlara göre daha azdı" dedi.

İyi bir takım olduklarını ve bundan sonra da işlerinin daha çok zorlaşacağını belirten Diyadin, "İyi bir takım ve lider olmamız itibariyle bundan sonra işimizin daha çok zorlaşacağını biliyorduk. Rakibimiz de özellikle bizi oynatmamak üzerine kontra ataklara pozisyon bulmak istedi ama biz maçın genelinde bir tane hariç buna fırsat vermeden golü bulmak istedik. Özellikle de ikinci yarı yakaladığımız birkaç pozisyon vardı, bunları değerlendiremeyince sonuç olarak berabere bitti. Bu ligin içinde doğal olarak bunlar var. Tabii son haftalarda ki galibiyet serisi alışkanlığı ile karşınıza çıkmak istedik ama sonuçta da bu ligin içinde var olan sonuçlardır. Önemli olan takımın, oyuncuların mücadelesi ki gayet iyi mücadele ettiler. Pozisyon üretmede önceki maçlara göre oran biraz daha azdı ama sahanın ağırlığı ve rakibimizi oynatmama isteği ile böyle bir sonuç ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber