Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 05 Mayıs 2021 - 23:48 Yorum: 0

Metin Öztürk’ten iptal kararı açıklaması

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, iptal olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için, "Biz genel kurul iradesini hiçe saymaya kalkabileceklerini...

Metin Öztürk’ten iptal kararı açıklaması

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, iptal olan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için, "Biz genel kurul iradesini hiçe saymaya kalkabileceklerini biliyorduk. Galatasaray'a dahili ve harici zarar verebilecek her türlü duruma karşı hazırız ve buradayız" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü, 22-29 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın iptal edildiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan başkan adaylarından Metin Öztürk, "Biz genel kurul iradesini hiçe saymaya kalkabileceklerini biliyorduk. Galatasaray'a dahili ve harici zarar verebilecek her türlü duruma karşı hazırız ve buradayız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber