Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Haziran 2018 - 15:33 Yorum: 0

Metoroloji’den sel uyarısı

Balıkesir'de yağan kısa süreli sağanak yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken Meteoroloji tarafından vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım ve dolu...

Metoroloji’den sel uyarısı

Balıkesir'de yağan kısa süreli sağanak yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken Meteoroloji tarafından vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım ve dolu riskine karşı uyarıldı.

Balıkesir merkezinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura yakalanan vatandaşlar kaçışıp saçak altlarına sığınırken, yağan yağmur araçların ilerlemesini yavaşlatarak trafikte sıkışmalara neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı değerlendirmelere göre bugün Balıkesir ve çevresinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar kuvvetli olarak devam edeceği belirtildi. Vatandaşların meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

Metoroloji’den sel uyarısı

Metoroloji’den sel uyarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber