Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2014 - 14:48 Yorum: 0

Metropolit Sliwa'dan Başkan Yetişkin'e ziyaret

HAKKARİ (AA) - Doğu Asuri Kilisesi Irak, Ürdün ve Rusya Metropoliti Mor Gewargis Sliwa, Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i ziyaret etti.Sliwa, beraberindeki Bağdat Kiliseler Başkanı...

Metropolit Sliwa'dan Başkan Yetişkin'e ziyaret

HAKKARİ (AA) - Doğu Asuri Kilisesi Irak, Ürdün ve Rusya Metropoliti Mor Gewargis Sliwa, Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin'i ziyaret etti.

Sliwa, beraberindeki Bağdat Kiliseler Başkanı Ferit Davud ile Midyat Maska-Der Başkanı Osane İde ile Yetişkin'i makamında ziyaret ederek, bir süre basına kapalı görüştü..

Ziyaret sonrası konuşan Sliwa, "İlk defa geldiğim bu güzel topraklarda dikkatimi çeken tek şey bir kadının yöneticilik yapması ve başarılarıyla kendisinden söz ettirmesi oldu. Bu bölgede çoğu yerde kadın yöneticilerin olduğunu duyunca çok sevindim ve çok şaşırdım. Bu güzel yönetim tarzıyla kadınların da başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını kanıtlayanlara teşekkür ederim" dedi.

Sliwa, Yetişkin'e görevinde başarılar diledikten sonra Şemdinli ilçesine gitmek üzere buradan ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber