Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Haziran 2018 - 15:03 Yorum: 0

Metruk binada Kaleşnikof silah bulundu

Siirt'te metruk bir binanın bahçesinde yapılan aramada çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve bir adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait mühimmat...

Metruk binada Kaleşnikof silah bulundu

Siirt'te metruk bir binanın bahçesinde yapılan aramada çeşitli miktarda uyuşturucu madde ve bir adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait mühimmat ele geçirildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Sakarya Mahallesinde bulunan metruk bir binanın bahçesinde yapılan arama esnasında Narkotik dedektör köpeğinin tepki verdiği bölgede yapılan incelemede, 148 gram toz esrar maddesi ve 103 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu maddelerin yanında 1 adet AK 47 Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait 1 adet şarjör ile 29 adet fişek ele geçirildi. Konu ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber