Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

MEVKA'da teknik yardım masaları kuruluyor

KONYA (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), proje sahiplerine hizmet vermek amacıyla "teknik yardım masaları" kuracak.MEVKA'dan yapılan yazılı açıklamada, teknik yardım masalarının, mali...

MEVKA'da teknik yardım masaları kuruluyor

KONYA (AA) - Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA), proje sahiplerine hizmet vermek amacıyla "teknik yardım masaları" kuracak.

MEVKA'dan yapılan yazılı açıklamada, teknik yardım masalarının, mali destek programlarına başvuru yapılabilecek somut projesi olan ve fikir alışverişinde bulunmak isteyen başvuru sahiplerine yönelik olduğu bildirildi. Açıklamada, proje sahiplerinin uygulamadan ücretsiz yararlanabilecekleri kaydedildi.

Teknik yardım hizmetinin randevu sistemi ile çalışacağının belirtildiği açıklamada, "Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odasında 9-13 Mart ile 16-20 Mart tarihleri arasında teknik yardım masaları kurulacaktır. Sitemizde eğitim tarihleri ve yerleri ayrıntılı olarak verilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber