Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 14:28 Yorum: 0

Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü

KONYA (AA) - Cihanbeyli'de Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. Cihanbeyli Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen program, sema gösterisi ile başladı....

Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü

KONYA (AA) - Cihanbeyli'de Mevlana'nın 741. vuslat yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi. 

Cihanbeyli Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen program, sema gösterisi ile başladı. Cihanbeyli Atatürk Anaokulu öğrencilerinin etkinlikleri ile devam eden programa ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı konuşmada, çocuklara velilerin evde, öğretmenlerin de okulda vereceği eğitim ile geleceğin güvence altına alınacağını söyledi.

Kale, Hz. Mevlana'yı anma dolayısıyla düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Cihanbeyli Atatürk Anaokulu Müdürü Tuğba Sezer, desteklerinden dolayı Kale'ye Mesnevi hediye etti. 

Programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akça, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif İlçe Başkanı Kenan Belgin, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber