Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 23 Mart 2019 - 09:18 Yorum: 0

Mevlüt Uysal, Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de...

Mevlüt Uysal, Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de ikamet eden Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi.

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de ikamet eden Trabzonlu vatandaşlarla buluştu. Etkinliğe AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın ve çok sayıda partili katıldı. Yaklaşık 500 kişinin bulunduğu buluşmada salondaki tüm masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla selamlaşan Uysal, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Uysal'a kendi isim ve soy isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması ve atkı hediye edildi. Trabzonlu vatandaşların her zaman devletin ve milletinin yanında saf tuttuğunu söyleyen Uysal, Trabzonluların yerel seçimlerde İstanbul ve Büyükçekmece için en doğru kararı vereceğine olan inancını dile getirdi.

Büyükçekmece'ye kadar uzatılacak metro ve metrobüs ile ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ulaşım sorununu çözeceklerini kaydeden Uysal, "Metrobüsü önceden Büyükçekmece'ye getirmeyeceğini söylerken şimdi ne oldu da fikir değiştirdi?" diyenlere ise şu cevabı verdi:

"İstanbul Büyükşehir Başkanı olduğumda metrobüsün Silivri'ye kadar uzatılamayacağını söylemiştim. Çünkü metrobüsün günlük yolcu taşıma kapasitesi 500-600 bin yolcu olmasına rağmen bu rakam 900-950 bine yaklaştı. Biz metrobüsü o zaman uzatmış olsaydık hem eski yolculara hem de yeni yolculara zorluk olacaktı. Şimdi ise teknik olarak mümkün. Çünkü geçen hafta açtığımız Halkalı-Gebze banliyö hattı ile metrobüs yolcusunun bir kısmı bu banliyö hattını kullanacak. Dolayısıyla metrobüste bir rahatlama olacak. Biz de şimdi bu rahatlamadan dolayı metrobüsü Büyükçekmece'ye kadar uzatabileceğiz. Büyükçekmece'ye sadece metrobüs gelmeyecek, metro da gelecek. İnşallah Yenikapı'dan başlayacak metro hattı Büyükçekmece merkeze kadar gelecek" diye konuştu.

Mevlüt Uysal, Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi

Mevlüt Uysal, Trabzonlu vatandaşlarla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber