Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 24 Temmuz 2016 - 11:33 Yorum: 0

Mevsimlik işçilerden darbe girişimine tepki

Şanlıurfalı tarım işçileri, darbe girişimini kınayarak, asıl sahiplerinin kendileri olduğu Meclis'in bombalanmasının gözü dönmüşlüğün en açık...

Mevsimlik işçilerden darbe girişimine tepki

Şanlıurfalı tarım işçileri, darbe girişimini kınayarak, asıl sahiplerinin kendileri olduğu Meclis'in bombalanmasının gözü dönmüşlüğün en açık göstergesi olduğunu belirttiler.

Darbe girişimini çadırda protesto eden Şanlıurfa Mevsimlik Tarım İşçileri Derneği Başkanı (MEVTİDER) Mehmet Göbek, "15 Temmuz gecesi bazı askerler tarafından yapılması planlanan darbeyi önlemek için Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın halka yaptığı çağrı üzerine meydanlara çıkan halkımız, darbe kalkışmasına Çanakkale ruhu gibi yekvücut olup aman vermemiştir. Milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sarsılmaz birliğini hedef alan bu alçak kalkışma sonucunda darbeciler tarafından açılan ateş sonucu 246 şehit ve 2 binden fazla yaralının olması bu işin vahametini açıkça ortaya koymaktadır. Elinde silah bulunmayan halkımız, darbecilere geçit vermemek için bazıları tankların altına yatarak ölümü hiçe saymıştır. Onların bu kahramanca hareketinin öncülüğünde bazı darbeci askerlerin elindeki tank ve silahlar alınarak, o askerlerle beraber güvenlik güçlerine teslim edilmiş ve darbecilerin geri çekilmesine vesile olunmuştur. Başta Cumhurbaşkanımızın mekanı olmak üzere asıl sahibinin bizler olduğumuz Meclis binasına, güvenlik güçlerinin ana merkezlerine ve darbe emrine uymayan bazı askerler ile silahsız halka bomba yağdırıp ateş açmaktan çekinmeyen bu gözü dönmüşlerin bütün vahşi hareketlerine karşı halkımız kendini siper ederek darbecileri derbeder hale getirmiştir. Darbecileri derbeder eden başta halkımıza, Cumhurbaşkanımız Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümete, tüm siyasi partilerimize, darbecilere geçit vermeyen güvenlik güçlerimize, basınımıza ve STK'lara candan teşekkür ederken, hükümetimizin ve devletimizin her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz" diye konuştu.

Tarım işçileri, demokrasiye sahip çıktıklarını ise tarladaki çadırlarına Türk bayrağı asarak gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber