Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 14:53 Yorum: 0

Mevsimlik tarım işçilerine barınma desteği

Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi (METİP) kapsamında Düzce İl Özel İdaresi, mevsimlik işçilerin çalışma ve sosyal hayatlarının iyileştirilmesi için...

Mevsimlik tarım işçilerine barınma desteği

Mevsimlik Tarım İşçileri Projesi (METİP) kapsamında Düzce İl Özel İdaresi, mevsimlik işçilerin çalışma ve sosyal hayatlarının iyileştirilmesi için barınma desteği sağlıyor.

Her yıl fındık toplamak için gelen mevsimlik tarım işçilerinin mağduriyetlerinin giderilmesi adına, Düzce merkeze bağlı Gümüşpınar köyü ile Kaynaşlı ilçesi Şimşir mahallesi ve Sarıçökek köyünde özel idare tarafından çadır kentler kurularak, mevsimlik tarım işçilerine yaşam alanı oluşturuldu.

Fındık toplamak için çeşitli bölgelerden mevsimsel göç eden işçilere kurulan çadır kentlerinin su, elektrik tesisatı gibi tüm masrafları İl Özel İdare bütçesinden, karşılanmakta.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber