Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

MEYAD’dan Başkan Tuna’ya teşekkür ziyareti

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, derneklerine...

MEYAD’dan Başkan Tuna’ya teşekkür ziyareti

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret ederek, derneklerine sunduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı Rüştü Aydın, Başkan Tuna'nın kültüre ve sanata verdiği değerin yadsınamaz derecede olduğunu belirterek, "Sizlerin verdiği destek sayesinde çalışmalarımızı kamuoyuna daha iyi anlatma fırsatı bulabildik. Yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hamit Tuna ise bilginin paylaşıldıkça anlam ve değer kazandığını vurgulayarak, Mersin Yazarlar Derneği'nin yazan, çizen ve düşünen kişilerin önünü açan, cesaretlendiren ve bu konuda özgüven kazandıran bir yapı olduğunu söyledi. Çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Rüştü Aydın ve Yönetimini tebrik eden Tuna, "Mersin Yazarlar Derneği, düşündüklerini kamuoyuyla paylaşan, hayallerini yazıya, şiire döken ve okuma alışkanlığını arttıran yazarlarımızın ve şairlerimizin bir çatı altında toplandığı yapıdır. Teşkilatlı yapılar, her zaman işin organizasyonu açısından önemlidir. Hayal ettiklerini ve bilgiyi paylaşma anlamında fırsat bulamamış vatandaşlarımıza bu dernek çatısı altında özgüven kazandıran Dernek Başkanımız Sayın Rüştü Aydın'a ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri gayretten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aslında herkesin edebiyatla, şiirle, makaleyle uğraşması lazım. Yazı yazmak, şiir yazmak insanı ruhen de inceltir. Biz de Toroslar Belediyesi olarak bu yapının her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda MEYAD Başkanı Aydın, Başkan Tuna'ya üzerinde Toroslar'ın eteklerinde konaklamış olan bir Yörük çadırının bulunduğu fotoğraf hediye etti.

MEYAD’dan Başkan Tuna’ya teşekkür ziyareti

MEYAD’dan Başkan Tuna’ya teşekkür ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber