Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Meyve ağaçlarını soğuktan naylonla koruyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de yaşayan 75 yaşındaki Besime Belkiden, evinin bahçesindeki çiçek açan ağaçları soğuktan korumak için üstlerini naylonla örttü.Sümer Mahallesi Doğan Sokak’ta...

Meyve ağaçlarını soğuktan naylonla koruyor

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de yaşayan 75 yaşındaki Besime Belkiden, evinin bahçesindeki çiçek açan ağaçları soğuktan korumak için üstlerini naylonla örttü.

Sümer Mahallesi Doğan Sokak’ta oturan Belkiden, bahçesindeki erik ve kayısı ağaçlarına çocukları ve torunları için özenle baktığını belirtti.

Havalar aniden soğuyunca çiçek açan ağaçların zarar görmemesi için üstlerini naylonla örttüğünü ifade eden Belkiden, naylona harcadığı parayla ağaçlardan elde edilecek meyvelerden daha fazlasını alabileceğini ancak torunlarının dalından meyve yemesini istediğini söyledi.

Belkiden, yoldan gelip geçenlerin de naylon örtülü ağaçları merakla izlediğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber