Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Mezarlık içerisindeki kaza tepkiye yol açtı

Şehir mezarlığı içerisinde 2 gencin hayatını kaybettiği kaza sonrası bir açıklama yapan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Malatya...

Mezarlık içerisindeki kaza tepkiye yol açtı

Şehir mezarlığı içerisinde 2 gencin hayatını kaybettiği kaza sonrası bir açıklama yapan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Malatya Temsilcisi Mehmet Kutsal, yetkilileri daha duyarlı olmaya davet etti.

Şehir Mezarlığı içerisinde yaşanan kazada Batuhan Kenan Memiş ve Mustafa Özbay'ın hayatını kaybetmesinin ardından Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'nde bir açıklama yapan Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Malatya Temsilcisi Mehmet Kutsal, "Şimdi duyuyoruz ki sürücü ifadesinde "epilepsi hastasıyım demiş'. Bu kişi ehliyet alırken sağlam raporu alıyor ama kaza yapınca nasıl epilepsi hastası oluyor. Ehliyeti veren Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bağanlığı'ndan rica ediyoruz. Ehliyet alan kişilerden psikolojik rahatsızlıklar dahil daha kapsamlı bir muayeneden geçirilmesini istiyoruz" diye konuştu.

Açıklamasında Belediye Trafik Müdürlüğü yetkililerini de göreve çağıran Kutsal, "Şimdi soruyorum belediye trafik hizmetleri ne yapıyor. Şehir içindeki trafik teröristlerine insan hayatını hiçe sayan sorumsuzlara modifiyeli araç çılgınlarına ne gibi cezai işlem yapıyorlar. Mezarlıkta daha önce ölümlü kazalar oldu herhangi bir çalışma planları yok mu? yoksa bizler vatandaş olarak çalışma yapıp sizlere sunalım" ifadelerine yer verdi.

Kutsal, Malatya halkının trafik kurallarına daha duyarlı olması gerektiğini da ifade ederek konunu takipçisi olacaklarını vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber