Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Mayıs 2020 - 13:18 Yorum: 0

Mezarlıklar ilk kez bu kadar boş kaldı

Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasının ardından, Gaziantep'te bayram arefesi yoğunluğun had safhada olduğu mezarlıklar ilk kez bu...

Mezarlıklar ilk kez bu kadar boş kaldı

Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasının ardından, Gaziantep'te bayram arefesi yoğunluğun had safhada olduğu mezarlıklar ilk kez bu kadar boş kaldı.

Korona virüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde uygulanan ve arefe günü ile Ramazan Bayramı sürecini kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. 23-26 Mayıs tarihlerinde 4 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından, kısıtlamanın ilk gününün bayram arefesine denk gelmesi gözleri mezarlıklara çevirdi. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Gaziantep'te de arefe günü müthiş bir yoğunluğun yaşandığı mezarlıklar bu kez boş kaldı. Mezarlıklarda, kabir ziyaretlerine izin verilen şehit yakınları dışında kimse yer almadı.

Daha önceki yıllarda özellikle arefe günü fazlaca araç ve vatandaş yoğunluğunun yaşandığı mezarlıkların boş ve sessiz görüntüsü ise dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber