Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Mezarlıklara fidan dikiliyor

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesince, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ortaklığında mezarlıklara fidan dikimi gerçekleştiriliyor.Belediyeden yapılan yazılı...

Mezarlıklara fidan dikiliyor

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesince, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ortaklığında mezarlıklara fidan dikimi gerçekleştiriliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar il genelindeki mezarlıklara 150 bin dolayında fidan dikimi gerçekleştirildiği belirtildi.

İŞKUR ortaklığında Toplum Yararına Program projesi çerçevesinde il sınırları dahilindeki mezarlıkları ağaçlandırmak amacıyla her mezarın başına bir ağaç dikilmesinin hedeflendiği kaydedilen açıklamada, bu hedef doğrultusunda başta şehir merkezindeki mezarlıklar olmak üzere, ilçe ve kırsal mahallelerdeki mezarlıklara 10 binlerce fidan dikileceği vurgulandı. 

İlkbahar mevsimi dolayısıyla fidan dikim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü ifade edilen açıklamada, mezarları ziyarete giden vatandaşlardan, dikilen fidanları sulamaları istendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber