Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Haziran 2016 - 15:33 Yorum: 0

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların rahat bir...

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için ilçe genelindeki mezarlıkların temizleme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alan mezarlıklar, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına bağlı ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler, mezarlıklarda kuruyan otları, dikenleri, atılan çöp ve katı atıkları temizlerken, kaldırım ve ağaçların boyama işlemlerini geçekleştirdi. Mezarlıkların yol çalışmasından, aydınlatmasına, çevre düzenlemesine, bank, kapı ve şadırvanlarının yapımına kadar eksikler giderildi. Mezarlıklar yapılan bakım ve onarım çalışmalarından sonra vatandaşların ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapabilmeleri için güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Yeşilyurt İlçesindeki tüm mezarlıklarda genel çapta temizlik ve bakım çalışmasının yapıldığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde mezarlıkların ışıklandırması, çevre düzenlemesi, yol ve kaldırım gibi alanlarında eksikleri giderdiklerini ifade eden Polat, yıl içinde düzenli olarak mezarlıkların bakım ve onarımını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile halkımızın mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram öncesi mezarlık alanlarını daha temiz ve düzenli hale getirmek için çiçekler ve ağaçların sulama işlemleri yapılırken, yollar, mezarlar ve oturma alanlarının tamamı titiz bir çalışmayla temizlenip bakımları yapıldı. Vatandaşlarımızın dinlenmesi ve taziyeleri kabul etmesi için mezarlık içine konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerin de onarım ve tamiratlarının yapıldı. Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı kutlar, tüm geçmişlerine rabbimden rahmet dilerim" diye konuştu.

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber