Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Nisan 2022 - 14:38 Yorum: 0

Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Şehir merkezindeki tüm mezarlıklarda başlatılan çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hıdırlık Mezarlığı'ndaki çalışmaları inceledi.

Başkan Işık, "Şehir merkezinde yer alan Sultanbağı, Ahi Evran, Ahi Erbasan, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Musalla ve Şehir mezarlıklarında detaylı bakım, onarım, yenileme ve tamir çalışmaları başlattık. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün koordinesinde mezarlıklarımızda, istinat duvarı, mezar içi yürüyüş yolları, tabela, levha değişimi, ihtiyaç duyulan mezarlıklarımıza çeşme ve tuvalet yapımını gerçekleştiriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber