Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mayıs 2015 - 17:07 Yorum: 0

Mezarlıkların ve parkların bakımı yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mezarlıkların ve parkların bakımı yapılıyor. Temizlik ve bakım çalışmalarının ilçe genelinde sürdüğü kaydedildi.

Mezarlıkların ve parkların bakımı yapılıyor

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karahan Mezarlığı'nda yapılan çalışmada, mezarların üzerindeki ve mezar aralarındaki yabancı otlar temizlendi. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek için yaptığı çalışmalar, vatandaşların takdirini topluyor.  Mezarlıklarda yapılan bakım çalışmaların yanı sıra ilçe genelinde bulunan parklarda da bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

Cirikpınar Parkı'nın çimleri biçilerek, park içindeki otların da temizlendiği belirtildi.Hasan Basri Türbesi'nde de çalışmaların devam ettiği belirtilirken, parklarda çiçeklendirme çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Haluk Şener,"Battalgazi Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'ın  direktifleri ile Battalgazi ilçesinde bulunan park ve bahçelere, mezarlıklara çeşitli çalışmalarımız devam etmektedir. Karahan mezarlığındaki tüm yabani otların tırpanlarla temizlenmiştir. Ayrıca Cirikpınar parkındaki tüm çimlerin biçilerek daha güzel bir görünüm sağlanmıştır. Hasan Basri türbesinde ise çevre çalışmalarımız devam etmektedir.Hasan Basri Türbesi'nde çiçeklendirme ve herek çakımı(ağaç destekleme) çalışmalarımız bitmek üzere" diye konuştu.

Cirikpınar Mahalle Muhtarı Öztürk Dağdelen ise, "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın temizliğe verdiği önemi biliyoruz. Bundan dolayı kendisine mahallem adına teşekkür ediyorum.Ayrıca parkımızda çimlerin biçilmesi ve yabani otların tırpanlarla yok edilmesi mahallemiz açısından olumludur. Bundan dolayı Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne müteşekkiriz" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber