Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 12:13 Yorum: 0

Mezitli Belediyesi okulların tadilatını yapıyor

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda yaz dönemi boyunca başlattığı boyama ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mezitli Belediyesi okulların tadilatını yapıyor

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda yaz dönemi boyunca başlattığı boyama ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eğitime her fırsatta destek olacaklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gelecek nesillerin daha bakımlı ve ferah ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla başlattıklarını dile getirdi.

Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan okullarda bakım, onarım ve tamirat desteği sağlıyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi okullarda başlatılan boyama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye tarafından gerçekleşen çalışmalarda öğrencilerin bakımlı ortamlarda eğitim almaları amaçlanıyor. Okulların boyama çalışmalarına işçi desteği verdiklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Eğitime destek hizmetlerimiz kapsamında yürütülen faaliyetlerimizden biri de okul boyama çalışmalarına işçi desteği sağlamak. Bu kapsamda ilçemizde bulunan okulları, 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazırlıyor, öğrencilerimize daha bakımlı ortamlar sağlıyor. Belediye olarak eğitim yuvalarına olan desteklerimizi her geçen gün daha çok arttıracağız" şeklinde konuştu.

Mezitli Belediyesi okulların tadilatını yapıyor

Mezitli Belediyesi okulların tadilatını yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber