Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2017 - 17:18 Yorum: 0

Mezitli Belediyesi’nden vatandaşa ücretsiz şezlong ve şemsiye

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, denize giren vatandaşların ücretsiz olarak kullanabilmeleri amacıyla sahile, şemsiye, şezlong, duş ve tuvaletler...

Mezitli Belediyesi’nden vatandaşa ücretsiz şezlong ve şemsiye

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, denize giren vatandaşların ücretsiz olarak kullanabilmeleri amacıyla sahile, şemsiye, şezlong, duş ve tuvaletler yerleştiriyor. Hasır şemsiyeler, Mezitli'de yaşayan Roman vatandaşlar tarafından yapılıyor.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaşamlarını sepet üreterek sürdüren Roman vatandaşlar, Mezitli Belediyesi'nin ücretsiz olarak kullanıma sunduğu hasır şemsiyeler örüyor. Bu sayede aile bütçesine katkı sağlayan Romanlar, en sağlıklı ve doğada en çabuk kaybolan malzemelerden ürettikleri şemsiyeleri vatandaşın kullanımına sunuyorlar. Mezitli Belediyesi de bu hasır şemsiyeleri sahillerde denize giren vatandaşların ücretsiz olarak kullanımına sunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sosyal belediyeciliğin gereği olarak tüm vatandaşların refahı için çalıştıklarına dikkat çekerek, "Halkımızın rahat kullanabilmesi için sahillerimize şezlong, şemsiye, duş gibi hizmetleri de ücretsiz sağlıyoruz. Bunları da Tece'de geçimini hasır örme işinden sağlayan vatandaşlarımıza yaptırarak, bütçelerine katkı sağlama yoluna gittik. Bu yolla aynı zamanda doğaya zarar veren malzemeler yerine, kendiliğinden yok olan doğal malzeme kullanmış oluyoruz" dedi.

Yapılan hizmetlerin korunmasının hizmet yapmaktan daha önemli olduğunu belirten Tarhan, "En büyük sıkıntımız, halkımızın ücretsiz olarak kullanması amacıyla koyduğumuz şemsiye, şezlong ve WC'lerin art niyetli kişiler tarafından tahrip edilmesidir. Her bölgeye güvenlik koyma imkanını bulamıyoruz. Yapılan bu hizmetleri korurken en büyük görev yine vatandaşlarımıza düşüyor. Böylesi durumla karşılaştıklarında uyarıda bulunsunlar ve emniyet güçleriyle irtibata geçsinler" ifadelerini kullandı.

Mezitli Belediyesi’nden vatandaşa ücretsiz şezlong ve şemsiye

Mezitli Belediyesi’nden vatandaşa ücretsiz şezlong ve şemsiye

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber