Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ekim 2017 - 14:18 Yorum: 0

Mezitli Belediyesi’ne ’Sosyal Belediyecilik Ödülü’

Mezitli Belediyesi, Kent Radyonun düzenlemiş olduğu 20. yıl kutlamaları kapsamında sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalardan dolayı ödüle...

Mezitli Belediyesi’ne ’Sosyal Belediyecilik Ödülü’

Mezitli Belediyesi, Kent Radyonun düzenlemiş olduğu 20. yıl kutlamaları kapsamında sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalardan dolayı ödüle layık görüldü.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kent Radyonun gerçekleştirdiği 20. yıl kutlama ve ödül töreninde katıldı. Mezitli'nin kentleşmesine, tarihine, kültürüne, kadın girişimleri ve Down sendromlu gençlere yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görülen Başkan Tarhan'a, ödülünü MESİAD Başkanı Mehmet Deniz verdi.

Kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür eden Tarhan, "Belediye olarak tüm çalışmalarımızla her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlçemizin kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Belediyecilik görevimizi icra ederken, halkımızın yararına olan projeler üretiyor, çevre ile uyumlu çalışmalar ortaya çıkartıyoruz. Bu ödülü bizlere güvenen ve inanan Mezitli halkı adına alıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber