Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 16:48 Yorum: 0

Mezitli Belediyesi’nin projeleri Ankara’da tanıtıldı

Mezitli Belediyesi, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen "Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında Ankara'da, öncü projelerinden...

Mezitli Belediyesi’nin projeleri Ankara’da tanıtıldı

Mezitli Belediyesi, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen "Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesi kapsamında Ankara'da, öncü projelerinden oluşan stantlarla belediye faaliyetlerini tanıttı.

Mezitli Belediyesi'nin örnek alınan projelerinden olan "Down Cafe, Mezitli Kart, Kadın Üretici Pazarı, Hobi Bahçeleri" ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile kurulan Mali Gelir Gider Tablosu, ilçenin tarihi olan Soli Pompeiopolis yanı sıra birçok belediye çalışmaları CHP Genel Merkezinde tanıtılarak adeta mini bir Mezitli oluşturuldu. Etkinlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcıları ve çok sayıda milletvekili de Mezitli'yi ve Mezitli'de yapılan çalışmaları görme ve tanıma fırsatı buldu. CHP Genel Merkezi'ndeki tanıtım günlerine il ve ilçe yönetimleri, kadın kolları temsilcileri, Mezitli Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Mezitli Belediyesi gönüllüleri de katıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, genel merkezin daha önce başlattığı, "Kardeş Belediyeler" projesini sorumluluk duygusu içerisinde yerine getirdiklerini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor" projesini de öncelikli görev kabul ettiğimiz ve inandığımız için bugün huzurunuzdayız. Bu projeleri düşünerek uygulamaya koyan yöneticilerimize ve emeği geçen görevlilere teşekkür ederim. "Belediye halkın belediyesi olacak. Bende halkın belediye başkanı olacağım" söylemi ile aday olmuştum. Bunlar gerçek oldu. Bütün bunları nasıl başardığımızı soranlara yanıtımız şudur; sürekli halkın içinde olarak halkımızın güvenini sağlamış olmamızdır. Güvenin olmadığı yerde başarının da elde edilemeyeceği inancındayım. Bize güvenen başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, milletvekillerimize, il ve ilçe örgütlerimize teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi.

Mezitli Belediyesi'ne ait tüm projeleri ilgi ile gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; "Ara sıra belediye başkanımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Mezitli Kartın özelliklerini yine az önce anlatılar, zaten birçok çalışmalarını biliyor ve takip ediyordum. Burada önemli olan şu; bir kentte yaşayanlar, belediye sınırlarında mutlu oluyorsa, doğal olarak o kentin belediye başkanı da mutlu oluyor. Bunun birinci özelliği kadınların kentte gülümsemesi, kente sarılması, kentte hayat bulması, kentin yaşayan insanlarının bütün sorunlarını dinlemesi, sorunları çözümlemesi. Bunu bütün belediye başkanlarımız yapıyorlar. Bende belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. Mersin'in köylerinde üretim yapan, ürettiklerini de Mezitli pazarında satabilecekleri bir süreç başlamış. Bu süreç kent-köy, kırsal-kent arasında son derece sıcak başarılı bir iletişim kurulmuş oluyor. Böylelikle hem köylü kazanıyor hem kentli kazanıyor. Bu güzel bir proje. Dolayısıyla bizde Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'la gurur duyuyoruz."

Mezitli Belediyesi’nin projeleri Ankara’da tanıtıldı

Mezitli Belediyesi’nin projeleri Ankara’da tanıtıldı

Mezitli Belediyesi’nin projeleri Ankara’da tanıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber