Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:17 Yunus Emre’nin kabri başında eller ‘yağmur’ diye duaya açıldı16:16 Erzincan’da girişimci kadınları güçlendiren eğitimler başladı16:14 Nesli tükenmekte olan toy kuşlarına yönelik envanter ve izleme çalışması16:14 Kümeslere dadanan çakala otomobil çarptı16:13 Başkan Köksal 72 firmanın yer aldığı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına kat...16:12 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun’dan başlayacak16:12 İnebolu’da çiftçilere 107 bin sebze fidesi dağıtıldı16:12 Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı16:11 Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: Kendi aracı kaldırıma çarptı, 2 araç...16:10 BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı16:09 Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemdeki meclisi toplandı16:08 Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı16:07 İran’ın Paris Büyükelçiliği önünde kendini havaya uçurma tehdidinde bulunan...16:06 Fatih’te yine firari maymun ‘Momo’ görenleri şaşkına çevirdi: Binalara tırm...16:03 Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ adlı resim sergisi açıldı16:03 Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi’nde görüntülendi16:03 Zafer Müzesi restorasyonunda sona gelindi16:02 Cumartesi Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı16:01 Osmaniye’de Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları başladı15:59 Çocuklarını dilendiren ailelere operasyon
Yerel 21 Ocak 2017 - 10:43 Yorum: 0

Mezitli’de 27. jakaranda koruluğu oluşturuldu

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından koruluk oluşturma projesi kapsamında 27. jakaranda koruluğu, Mersin Gelecek Koleji tarafından faaliyete...

Mezitli’de 27. jakaranda koruluğu oluşturuldu

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından koruluk oluşturma projesi kapsamında 27. jakaranda koruluğu, Mersin Gelecek Koleji tarafından faaliyete geçirildi.

Mezitli Belediyesi ve Mersin Gelecek Koleji tarafından ortaklaşa kurulan koruluğun açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gelecek Okulları Kurucusu Özgür Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları, okul velileri ile öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Gelecek Okulları Kurucusu Özgür Öztürk, "Yan tarafımızda bulunan alana ne yapalım diye düşünürken, Başkanımız Neşet Tarhan, "buraya çocuklarla birlikte jakaranda koruluğu oluşturalım" dedi. Bu fikir bizlerinde hoşuna gitti. Kendilerine eğitime vermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Bu vatan çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer" ilkesini benimsediklerini söyleyen Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise dikilen her ağacı gelecekte çocukların ziyaret edeceğine inandığını dile getirdi. Tarhan, "Öğrencilerimiz ve onlarla birlikte yorulan velilerimiz ile birlikte bir dönemi daha geride bıraktı. Gelecek Koleji Mersin'de başarılı bir okul, çocuklarımızın da gelecekte başarılı olacaklarına inanıyorum. Bugün ki Türkiye'den daha iyi bir, Türkiye oluşturacaklarına inanıyorum. Bugün 27. jakaranda koruluğumuzu açıyoruz. Mezitli'de her taraf kadınların rengi olan mor rengi temsil eden, mor çiçeklerle dolacak. Bu yarı yıl tatilinde çocuklarımızın dinleneceğine inanıyorum. Ama velilerimizden rica ediyorum. Çocuklarımızı sanatsal ve sporsal faaliyetlerle de uğraşmaları için teşvik etsinler. Çocuklarımız sosyal projelerde yer alsın. Huzurevlerini ziyaret etsinler. Ben bugün buraya katılan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da güzel bir yarı yıl tatili geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Mezitli’de 27. jakaranda koruluğu oluşturuldu

Mezitli’de 27. jakaranda koruluğu oluşturuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber