Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 05 Ağustos 2022 - 15:33 Yorum: 0

Mezopotamya Ovasına karşı sinema keyfi başlıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Açık Hava Sineması" başlıyor.

Mezopotamya Ovasına karşı sinema keyfi başlıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Açık Hava Sineması" başlıyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5 Ağustos 2022 itibarıyla Kasımiye Medresesi'nin alt tarafında gösterime sunulacak, Açık Hava Sineması, Mezopotamya Ovası'na karşı sinema izlemeye gelen vatandaşları büyülü bir atmosferin içine çekeceği belirtildi. Yapılacak modern oturma alanları ve peyzaj çalışması ile vatandaşların güzel bir ortamda film izleyebilme imkanı bulacağı kaydedildi.

Açık Hava Sineması etkinliği, bugün saat 20.00'de ilk olarak "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmiyle başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber