Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ağustos 2014 - 21:48 Yorum: 0

MHK'nin kulüp eğitimleri

MHK Eğitim Direktörü Sarvan ve TFF Hakem İşleri Müdürü Keskin, Bursaspor'a seminer verdi

MHK'nin kulüp eğitimleri

BURSA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK), Spor Toto Süper Lig kulüplerinin A takımları ve teknik heyetleri için planladığı eğitimler çerçevesinde Bursaspor'a seminer verdi.

TFF Merkez Hakem Komitesi Eğitim Koordinatörü Oğuz Sarvan ve TFFHakem İşleri Müdürü Burçin Keskin, Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde A Takım teknik heyet ve futbolcularına futbol oyun kurallarının önemli bölümlerini barkovizyon eşliğinde anlattı.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcular da Sarvan ve Keskin'in verdiği semineri takip etti.

Sarvan, futbolda oyun kurallarında yeni bir değişimin olmadığını ama hatırlatma amaçlı olarak kuralları bir kez daha futbolculara anlattıklarını belirtti.

Geçtiğimiz Dünya Kupası'ndaki maçlarda oluşan pozisyonları seçerek bilgilendirme yapan Sarvan, oyuncu sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber