Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 09:43 Yorum: 0

MHP Abana İlçe Başkanlığı Kongresi

KASTAMONU (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Abana İlçe Başkanlığı'na Hasan Özlü seçildi.MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, kongrede yaptığı konuşmada, Abana için çok çalıştıklarını...

MHP Abana İlçe Başkanlığı Kongresi

KASTAMONU (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Abana İlçe Başkanlığı'na Hasan Özlü seçildi.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, kongrede yaptığı konuşmada, Abana için çok çalıştıklarını belirterek, 2015 seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını inandıklarını kaydetti.

Kapatılan adliyeler konusuna değinen Çınar, şunları söyledi:

"Türkiye'de kapatılan en fazla adliye sayısı Kastamonu'da. Peki, bizim milletvekilimiz nerede? Adalet Komisyonu'nda. Başka ilin milletvekilleri bu konuda tepkilerini ortaya koyarak, birçok adliyenin geri açılmasını sağladı. Kimse, kimseyi kandırmasın. Ne dosya sayısı ne tasarruf, bunların hiçbiri bununla özdeşleşecek hadise değil. Benim insanlarım devlete bağlıysa, devlete karşı suç işlemediyse bunun cezası adliyesinin elinden alınarak olmaması lazım. Kaldı ki devlet hizmetlerinin daha fazla yapılmasıyla bunun mükafatlandırılması lazım."

MHP İl Başkanı İlhan Engin de Kastamonu'da partisinin oylarının artığını vurgulayarak, genel seçimlerde birinci parti olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Daha sonra tek listeyle yapılan kongrede, Hasan Özlü başkan seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber