Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 17:23 Yorum: 0

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye'nin adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda olduğunu...

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye'nin adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda olduğunu belirterek, "Burnumuzun dibindeki Suriye'nin içersin de binlerce kilometreler uzaktan gelen ABD ve Rusya iki güç arasında kaldık" dedi.

MHP İl Başkanlığı haftalık basın toplantıları devam ediyor. Toplantıda konulan Başkan Demirel, dünyada ne kadar bela, ne kadar terör ve ne kadar ihanet örgütü varsa, alayının içinde yaşadığımız coğrafyaya gelip yerleştiğini vurgulandı. Başkan Demirel, "Bir tarafta Esad, Rusya, İran, diğer tarafta ABD, Suudi Arabistan, Barzani, beri tarafta IŞİD, PKK-PYD, El Nusra. Türkiye adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda kalmıştır. Burnumuzun dibinde Suriye, Suriye'nin içersinde de kilometrelerce uzaktan gelen ABD ve Rusya. İki ayı arasında kaldık. ABD ve Rusya arasındaki menfaat çekişmesinden doğan restleşmenin nereye uzanacağını kestirmek mümkün değil. Kesin olan şey, bu çatışmanın zaten bataklığa dönmüş olan bölgeyi, tamamen kan gölüne çevirmesidir. Her durumda akan kan ve gözyaşının Müslüman kanı ve gözyaşı olduğundan, ABD'de, Rusya'da işin insan faktörüne bakma gereğini hissetmiyor. Bizi asıl dehşete düşüren, bütün hesaplar Müslümanlar üzerinden yapıldığı halde, bunun hala nasıl görülmediği ya da görmemezlikten gelindiğidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber